24 май

paradНа 24 май 2024 година ДГ "1 юни" участва в празнично шествие. Преди това на официална церемония кметът инж. Атанасов връчи награди за признателност към просветители!
Кметът инж. Атанасов благодари за всеотдайния им труд и подчерта , че те са хората, които възпитават, обучават и насочват нашите деца, което е най- важната и отговорна мисия в нашето общество.
nagradi 11В категория „Учител в предучилищно образование“ за постигнати високи резултати, творческа активност и издигане авторитета на образованието в Община Кюстендил се отличават трима учители:
Виолета Димитрова- ДГ „Славейче“, Надя Николова- ДГ „Еделвайс“ и Силвия Николова- Атова- ДГ „Първи юни“.

dopalnenie 1Госпожа Николова -Атова е изключително креативен и отдаден учител. В нейно лице децата откриват съвременен учител и будител,  който умее да мотивира, да подкрепя, да приобщава и обединява децата.
Многобройни са ежедневните дейности, в които се включва, освен образователната дейност : различни благотворителни инициативи,тържества, открити моменти, изготвяне на сценарии за празници. Активен член на Настоятелството в детската градина, работа с родители , член на екип по обхват, организатор на театрални посещения в Театър , град Кюстендил и още много други.
И не на последно място госпожа Николова-Атова е обичан и ценен от децата човек , който според колектива на детска градина "Първи юни" достойно носи титлата на община Кюстендил:  "Учител на годината"-2024г.
Честита наградиграда!

dopalnenie-1
dopalnenie-2
dopalnenie-3
nagrai-2
nagrai-3
nagrai-4
nagrai-5

За връзка с нас

2500 гр. Кюстендил, кв. Запад, ДГ "Първи юни", България

    • телефон +359 78 542 073 - Канцелария

GSM+359 882 885 340
Анелия Стоймирова - Директор

  • Email info-1000060@edu.mon.bg

Search