С много игри и забавления, децата от група ,,Кокиче'' отпразнуваха Хелоуин заедно със своите родители. Изключително много благодарим на нашите родители за прекрасните тикви, които ни изработиха и които ще поставим в нашия екологичен кабинет.
 
Големите деца от група ,,Кокиче'', изработиха тиква от хартия за празника Хелоуин.
 
Националната седмица на четенето, която се проведе в периода 16-20 октомври, стартира с много изненади и положителни емоции за децата от група ,,Кокиче'' - с. Соволяно. Госпожа Тони Алексова - учител от ДГ ,,Първи юни'' -  гр. Кюстендил, направи дарение от детски книжки на групата, за което благодарим. В седмицата на книгата, гости ни бяха нашите родители, които ни четоха любими приказки. Проведен бе и ,,Ден на отворените врати'', където деца и родители, рисуваха с цветни моливи и върху камъни откъси от любими приказки и направиха заедно апликации от семена на приказни герои.
 

Децата от група ,,Кокиче'' на гости на детската библиотека на НЧ ,,Светлина'' - с. Соволяно по случай ,,Седмицата на книгата'', където бяха прочетени откъси от любими детски произведения.