Почистване, театър, песни и приказки добри от сутрин до вечер и много игри.

Коледните работилнички за деца и родители в ДГ "Първи юни" отвориха врати . В група "Усмивка" сурвачките вече са готови. Да запазим традицията и обичая.

Днес на гости на малките "УСМИВКИ" дойде "Червената шапчица", прочете им приказка, и за награда им даде вкусни лакомства.... И децата попиват всичко това, което виждат около себе си.

 

 

 

На 27.05.2016г. децата и техните госпожи за последен път заедно проведоха тържество - концерт, по случай изписването им от детската градина.Имаше много забава и веселие, но в същото време и малко тъга за любимата градина.Пожелаха на децата да са успешни и любознателни първокласници с поднесените грамоти. НА ДОБЪР ЧАС МИЛИ ПРИЯТЕЛИ!

На 01.03.2016 год. родители и гости аплодираха претворени моменти от българската история, оживяла от малките актьори от група "Усмивка". Патриотични песни, стихотворения и танци развълнуваха пълната зала. Децата доказаха още веднъж, че България има не само история и настояще. България има бъдеще, защото родолюбието и патриотизмът живеят чрез учители, родители и в нашите деца!