Дебют на малките артисти пред родители и гости

Едно ново начало в нашата група - изработка на сурвачки с родители и деца. Благодаря за отзивчивостта мили родители, наистина се получиха много красиви.

Любими приказки с мама и тате, по случай "Седмица на четенето". Благодарим на мама Лили за отзивчивостта да прочете приказка на най - малките в детската ни градина!

 

"Ние сме най-, най-, най-..............." - извикаха и доказаха децата от "Мечо Пух". Пред родителите си и учители от начално училище "Св. св. Кирил и Методий", бъдещите първолаци показаха големи знания, ум и готовност да продължат нататък в училище. "Научихме азбуката, броим и решаваме задачи сами ,познаваме добре родния ни град и затова ние завършихме IV група , вече сме първи клас!"

Днес посетихме Първо ОУ "Св.св. Кирил и Методий", където ни посрещнаха изключително любезно. Запознахме се с класните стаи, чиновете, дъската и децата от първи клас. Те ни пяха песни, а пък ние им припомнихме за детската градина със символични рисунки на ръчички. За довиждане и до нови срещи, всички заедно се снимахме пред бъдещата ни дъска. В училище е много забавно и интересно!

"БЪЛГАРИЯ - СЛАВНА И ВЕЛИКА", беше темата на открития урок по случай 3 март, с който малките патриоти ни  напомниха, защо трябва да сме горди българи. Децата бяха изпълнени с плам, в очите им се четеше родолюбието и успяха да пленят своите гости,рецитирайки, пеейки и танцувайки стихове и песни за войводи и четници. Родителите им се отблагодариха с бурни аплодисменти и останаха доволни, че видяха в своите деца жив българския горд дух!