Децата от група "Зайче" вече спят удобно и приятно на новите дюшечета,които са прекрасни! Дори да не спят, почиват в релакс! Благодарим на родителите на Габриеле - Весела Георгиева и Федерико Пуччинелли! Да дариш на дете е нещо свято, да дариш на много деца - могат хората с големи сърца! Когато даряваш от сърце - дареното се връща стократно на дарителя! Благодарим ви!

Благодарим ви, родители за новия ни подарък-красиви, удобни възглавнички за децата на група "Зайче"! С тях те ще заспиват по-лесно!

Благодарим на родителите от групи "Маргаритка" и "Слънчо" за дарените столчета и масички, с които обогатиха и подновиха занималните. Чрез своите дарения, вие скъпи родители, осигурявате на децата си по-голям комфорт и уют!

Благодарим ви още веднъж!

"Благодарим ви родители за партньорството и сътрудничеството!

Със средствата събрани от Коледния благотворителен базар, бяха закупени красивия килим и кухня за децата от група "Палавници"" - Гергана Крумова и Румяна Матуска

 1. Градински пейки (за двора) – 8 броя

 2. Климатик за групата в с. Соволяно

 3. Детски дюшеци - 20 – 40 броя

 4. 60 комплекта детски чаршафчета

 5. Един лаптоп

 6. Една мултимедия

 7. Една CD уредба

 8. Балатум за крайно нуждаещите се занимални

 9. Облепващо фолио

 10. Бебешка кошарка

 11. Детска оградка

 12. Детски кътове и къщички

 13. Обемни строители, конструктори за деца до 3 години

 14. Градински маркуч – 2 броя

 15. Изкуствена трева за вътрешния двор на яслата.

 16. Латекс

 17. Блажна боя

 18. Басейн за топки

 19. Тунел за провиране

 20. Детски енциклопедии, книжки с илюстрации

 21. 40 бр. лигавчета

Ръководството на ОДЗ "Първи юни" най-сърдечно благодари на родителите на децата от яслена група "Щурче" за закупените играчки. Благодарим за Вашата всеотдайност и добродетелност!

 

darenie darenie1

 

 

  Когато сърце и ръце щедро даряват добри дела...!

 

Сърдечно благодарим на Борислава Рангелова и Наталия Стоянова - родители на наши деца, които със своя безвъзмезден труд направиха занималнята на детска ясла "Щурче" уютна, красива и безкрайно интересна за малките ни възпитаници.

Благодарим ви от сърце!